Razmazite se u mjesecu čokolade

Rujan u znaku čokolade u hotelu Falkensteiner Club Funimation Borik u Zadru kao stvoren je za sve hedoniste i one koji znaju uživati u životu i, naravno, čokoladi!

Čokolada nije samo delicija u kojoj uživaju svi bez obzira na dob. Ona je zdrava i ljekovita jer smanjuje stres, pomaže u sprečavanju srčanih bolesti, jača imunitet, djeluje antidepresivno, ali i kao afrodizijak. Čokolada je najbolji poznati antioksidans i magnezijem najbogatija namirnica. Pomaže u sprečavanju srčanih bolesti, povišenog krvnog tlaka i dijabetesa. Nekoliko kockica crne čokolade na dan ima isti učinak kao i aspirin u smanjivanju koagulacije krvi i opasnosti od začepljenja arterija s kojim kreću brojne srčane tegobe.

Čokoladni vikend u Falkensteiner Club Funimation Borik počinje čokoladnim iznenađenjem u Barbara baru, nastavlja se neograničenim korištenjem hotelskog wellnessa i ostalih sportskih i zabavnih sadržaja, svečanom romantičnom večerom uz svijeće od 5 sljedova u čokoladnom ambijentu i poklon iznenađenjem na dan odlaska.

Ono što će boravak u Falkensteiner Club Funimation Borik učiniti nezaboravnim su tretmani koji su uistinu nešto posebno:

Anti-aging i antistresni tretman lica na bazi čokolade:

 • Degustacija aromatične čokolade
 • Čišćenje lica i dekoltea pjenušavim mliječnim shakeom na bazi čokolade i vanilije
 • Nanošenje tonika
 • Blagi piling na bazi mošta i lavandinog meda
 • Aplikacija Tiramisu seruma radi povećanja apsorpcije
 • Nanošenje maske od pjene čokolade i naranče
 • Završna drenažna masaža s preostalom količinom Tiramisu seruma

Energizirajući i stimulirajući tretman tijela s čokoladom:

 • Degustacija aromatične čokolade
 • Čišćenje tijela pjenušavim mliječnim shakeom na bazi čokolade i vanilije
 • Blagi piling na bazi mošta i lavandinog meda
 • Nanošenje ulja ambrozije radi povećanja apsorpcije
 • Aplikacija maske od crne čokolade s crnim paprom i klinčićima
 • Završna masaža s čokoladnim uljem

Čokolada se radi od tropske biljke kakaovca ili Theobroma cacao, što znači hrana bogova. Ovisno o procesu proizvodnje, različite vrste čokolade sadržavaju različitu količinu flavonoida. Bijela čokolada primjerice sadrži zanemarivu količinu tog antioksidansa, dok je crna čokolada bogata tim vrlo korisnim sastojkom i ujedno najzdravija. Ona ima visok udio kakaovca, dok je mliječna čokolada koja se uglavnom najviše konzumira najnezdravija zbog visokog postotka masti i šećera. Crna čokolada je pak iznimno bogata polifenolima, tvarima koje štite od bolesti srca i krvnih žila.

Ova usluga uključuje 3 noćenja u Falkensteiner Club Funimation Borik s uslugom All Inclusive. Uživajte u neobičnom i stiliziranom dizajnu, u mediteranskim bojama hotela Club Funimation i njegovih 258 novih soba i apartmana. Prostrane i moderne kupaonice, klima uređaji i balkoni u gotovo svim sobama dodatno podižu razinu udobnosti. Različite kategorije soba, od jednokrevetnih soba i mini apartmana prikladnih za obitelj, pa sve do luksuznih Penthouse apartmana.

Funimation animacijski tim se brine za sportske aktivnosti, zabavu, akciju i razonodu i to tijekom čitavog dana i navečer, za mlađe i starije. Uz vrhunske različite programe aktivnosti nema mjesta dosadi. Bez obzira hoćete li se zabaviti uz jutarnju gimnastiku u bazenu, sportske igre ili vještine, hoćete li razonodu naći u predstavama na otvorenome, live večerima na pozornici bazena, ili gledajući slavni zadarski zadarski zalazak sunca uz chill-out glazbu!

Naravno da se djeci kao i odraslima pružaju idealni uvjeti kako bi iskušali i naučili sve vrste vodenih sportova. Na raspolaganju vam je vodeni svijet Acquapura Spa Borik sa zatvorenim i otvorenim bazenom s toboganom. Pored mogućnosti iznajmljivanja broda (pedalina i kanua) možete sudjelovati u širokom programu tečajeva, jedriti katamaranom ili surfati. Ostale mogućnosti su skijanje na vodi, banana i jedrenje (uz nadoplatu).

Hotelsko tenis igralište u određeno vrijeme možete koristiti besplatno (obavezne su tenisice s mekanim džonom) za užitak i opuštanje cijele obitelji.