Hi, what are you looking for?
Donosimo vam recept za ukusnu tortu u kombinaciji povrća, orašastih plodova i voća koja se priprema bez pečenja.
Ganache se sreće u obliku glazura, krema, umaka ili punjenja za torte i kolače, napravljen od čokolade i vrhnja.
Početak rujna već je tradicionalno rezerviran za Štrudlafest u Jaškovu nedaleko Ozlja.
Bogate vlaknima i mineralima, zobene pahuljice su brz i zasitan doručak za jutra ispunjena obavezama.
Iako je originalno ovaj izraz vezan za novinarstvo, u širem kontekstu označava vrijeme kada stvari postanu malo "dosadne", pa se moramo zadovoljiti onim što...
Ako vam nedostaje ideja kako pripremiti tikvice na neki novi način, isprobajte ove muffine.
Prezrele banane odličan su dodatak ako želite smanjiti količinu rafiniranog šećera.
U novouređenom showroomu u Zagrebu, Mlinar, vodeći regionalni pekarski lanac maloprodaja, predstavio je najnovije kreacije inspirirane okusima svijeta, dodatno obogaćujući svoj raznolik asortiman.
S ovom mahunarkom moguće je napraviti obroke od doručka do večere, a mi smo se danas odlučili skuhati čušpajz od slanutka.
Jeste li znali da iza svi tih delicija stoji mlada obitelj koja već deset godina živi brend Croccantino?
Ako ste ljubitelj biljne prehrane, a načela veganstva imate u malom prstu, sljedeći recept oduševit će sva vaša čula.
Ricotta je svježa, kremasta, blago slatkastog okusa i niskokalorična jer ima oko 5 posto masnoće.
Sandra je i autorica kuharice ''Mrvu ovog, zeru onog'', otkriva nam zanimljiv recept koju će svaka moći napraviti - pogačice sa sirom.
Čokoladna torta bez brašna nastaje brzo i nestaje još brže.
Talijani najviše vole jesti doma, a kažu i da su najfinija jela uvijek ona najjednostavnija. Kod njih nema jedenja s nogu, a uživaju u...
Iako nam se čini savršenim odabirom za Valentinovo koje se slavi još od 14. stoljeća, Red velvet torta se pojavila tek 1930-ih.