Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Lifestyle

Muškarci vole shopping, a ne striptiz barove

Neke stvari promijenile su se u odnosu na predhodne generacije

Iako je teško u to povjerovati, čini se kako muškarci više vole shopping od striptiz barova. Posljednje istraživanje navika muškaraca u Americi pokazalo je da njih čak polovica uživa u shoppingu i kupovini odjeće, a mnogi ne vole odlaske u striptiz barove.

Časopis Esquire u svojem je istraživanju došao do zanimljivih podataka. Ispitao je više od tisuću muškaraca i utvrdio da je muškarcima normalno često govoriti ‘volim te’ te da su tijekom proteklih mjesec dana barem jednom zaplakali. Koje su ih stvari rasplakale, tužan film ili gubitak na kladionici, nisu naveli.

I dok nije ništa neobično u tomu da muškarci koriste kolonjsku vodu, manje je uvriježeno da bojaju kosu ili koriste sredstva za tamnjenje.

‘Mnogi muškarci misle da ono što govore ili rade nije u skladu s tradicionalnim mačo definicijama od toga kako brinu o automobilima do njihova ukusa u glazbi i filmovima’, kaže urednik Richard Dorment.

muskarci placuEsquire je upitao 1.032 muškarca o temama od kuhanja za obitelj i prijatelje, preko striptiz barova do slanja seksualno eksplicitnih poruka sms-om te koliko često imaju odnose.

‘Neke su stvari vezano uz muškarce i dalje iste kao u prethodnim generacijama posebno zanimanje za sport i uzbuđenje od gledanja i igranja utakmica’, kaže urednik,  no s druge strane ispustiti suzu postalo je normalno kao i korištenje preparata za njegu kože ili kose.

Ako ste mlađi od 45 godina nije neobično da ste slali seksualno eksplicitne poruke no ako ste stariji od 45 to baš nije uobičajeno, kaže Dorment.

Spolni odnosi češće od dva puta tjedno u dobi iznad 45 nisu uobičajeni, kao i to da muškarci mlađi od 45 nemaju nijednom u toku tjedna spolne odnose.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Zanimljivosti

Kako pronaći savršeno iznenađenje za drage muškarce u vašem životu i odabrati idealan poklon za tatu, muža, dečka, brata, prijatelja?

Beauty report

Nemojte čekati zadnji trenutak, izbjegnite gužve i uštedite vrijeme uz bogatu ponudu NIVEA božićnih paketa.

Fashion report

Muški multibrand ANSON's Herrenhaus KG otvorio je u zagrebačkom Z centru svoju treću trgovinu u srednjoj i istočnoj Europi.

Odnosi

Naučite čitati između redaka...

Advertisement