Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Budi fit

Nupo stigao u Hrvatsku

Glumica Ana Begić zaštitno je lice proizvoda za mršavljenje.

Ove subote u ljekarni Farmacia u zagrebačkom Arena Centru održano je savjetovanje i degustacija Nupo proizvoda. Nupo nutricionistkinje i glumica Ana Begić Tahiri pomagale su svim zainteresiranim posjetiteljicama pri odabiru paketa.Nupo prehrana može se podijeliti u tri skupine:

1. Nupo dijetalna prehrana

Nupo dijetalni napitci i Nupo dijetalne juhe su hrana za posebne prehrambene potrebe za dijetalnu prehranu bolesnika sa srednje teškom i teškom pretilošću. Upotrebljava se kao jedini izvor hrane kod vrlo niskoenergetskih dijeta (<800 kcal), a namijenjena je osobama s indeksom tjelesne mase većim od 30 kg/m2 ili 27 kg/m2 i kada su već prisutne druge udružene bolesti (visok krvni tlak, dijabetes tipa 2 itd.).Svaki Nupo dijetalni obrok je punovrijedan lagan obrok, koji se sastoji od samo 115 kcal, a osoba u 6 porcija dobiva sve vitamine, minerale i prehrambena vlakna koje tijelo treba. Nupo napitci ili juhe se pripremaju tako da se pomiješa Nupo u prahu s vodom (2,5-3 dl).

2. Nupo zamjena obroka

Nupo shake u tetrapaku i Nupo pločice zamjena su za pojedinačni obrok, a koriste se samo za zamjenu jednog do maksimalno dva glavna obroka dnevno (doručak, ručak ili večera). Nadomjestak obroka sadrži oko 200 kcal po obroku i odmah je spreman za konzumaciju.

3. Nupo užina

Nupo Snack Bar su hrskave i slatke pločice s kojima će vaši 'prekršaji' biti manje kobni. Sadrže samo 99 kalorija, ali još uvijek mogu zadovoljiti i najvećeg sladokusca.Najnovije informacije o Nupo proizvodima u Hrvatskoj možete pročitati na Facebook stranici gdje možete pronaći popis prodajnih mjesta i cijene pojedinačnih proizvoda i paketa.

Također, možete pronaći popis mjesta sljedećih Nupo savjetovanja koje će voditi nutricionistkinje doc.dr.sc. Darija Vranešić Bender i Sandra Krstev Barać, mag. nutr.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Savjeti stručnjaka

Ako još niste sudjelovali u popularnom Veganuary izazovu, sad je pravi trenutak. Otkrijte prednosti veganske prehrane kroz izazov koji je odličan za vaše zdravlje...

Zdravstveni karton

Otkad smo popile čaj od đumbira, više ne želimo piti kupovne čajeve

Savjeti stručnjaka

Prije Nove godine često donosimo odluke koje planiramo u sljedećoj godini provesti u djelo, bilo da su biti zdraviji, završiti školu, kupiti stan, renovirati vikendicu, otputovati...

Budi fit

Ovdje slijedi nekoliko savjeta koji će vam olakšati put prema idealnoj težini.

Advertisement