Christian Grey pušta vas u svoj stan

christian grey

Priča “50 nijansi sive”, i sve oko nje, možda je jedan od najboljih PR projekata ikada. Ne samo da je knjiga točno pogodila ono što svijetu treba, a to je doza pornjave dovoljno dozirane da se ne osjećamo krivima, a opet dovoljno napete da nas uzbudi, već je podigla prašinu koja traje već godinama, a upravo se zahuktava dolaskom filma na velike ekrane. Da ne govorimo o tome da Christian Grey utjelovljuje muškarca o kojem dobar dio žena mašta cijeloga života.

U skladu s time, produkcija ovog spektakla odlučila je fanovima ponuditi i besplatni online tour stana tog fatalnog muškarca. Christian Grey pustio nas je u svoj “filmski stan”, a kroz interaktivnu aplikaciju možete obići cijeli stan, osim slavne “crvene sobe”, pogledati isječke iz filma, trailere, poslušati Christiana kako svira klavir, naučiti kako se rade kokteli koje poslužuje i mnogo toga. Zapravo, osjećat ćete se kao da ste u filmu. Tu je i vrlo “fatalna” glazbena pozadina koja pojačava cijelo iskustvo.

Priznat ćemo, iako knjigom nismo oduševljene, jedva čekamo film jer su nas ovom silnom pompom totalno natjerali na to. I zato su “50 nijansi sive” jedan od najjačih PR kampanja ikad. Vibratori koji nose ime glavnog lika već postoje, a mi samo čekamo one koji će i izgledati poput njega pa da cijela priča u potpunosti bude zaokružena.

Prošetajte tim filmskim kulisama i javite nam svoje dojmove.