La Femme festival: Zgrabite frendicu za ruku i krenite…

Kada ste zadnji put otputovale u društvu najbližih prijateljica daleko od svakodnevice? Moderni stil života često nas dovodi u situaciju da sebe i svoje najbliže stavljamo na zadnje mjesto jer baviti se sobom ‘uvijek stignemo’. Zato prebacujemo druženja na sljedeći tjedan, počinjemo vježbati od sutra, putujemo iduće godine, itd. I tako prolazi vrijeme i ni ne primijetimo da se u tom trčanju za stvarima koje mislimo da moramo napraviti, zapravo bavimo apsolutno nebitnim stvarima, a ono bitno ostavljamo po strani. Upravo je iz tog razloga nastao festival La Femme.

‘Svi znamo da je u životu važno okružiti se dobrim i pozitivnim ljudima s kojima možemo podijeliti i dobro i zlo i uz koje nas veže ljubav, no prijateljice tu imaju posebno mjesto. Prijateljice najbolje razumiju naše tipično ženske probleme te dijele s nama male ženske tajne, radosti i užitke. U današnje vrijeme kada smo sve pod neprestanim stresom, trudeći se biti savršene u svom poslu, ali i privatnom životu, nikako ne smijemo zapostaviti naša ženska prijateljstva. Osim što smo jedna drugoj poticaj i podrška, kroz žensko druženje možemo se i savršeno opustiti, nasmijati i jednostavno biti ono što jesmo – žene. La Femme Festival idealna je prilika da iznenadite svoju prijateljicu jednim lijepim putovanjem i zajedničkim druženjem punim zanimljivih sadržaja, zabave i opuštanja.’, izjavila je poznata hrvatska sopranistica, Danijela Pintarić, koja je uz pjevačice Ines Huskić i Mayu Azucenu jedna od prekrasnih ambasadorica ovog festivala.

la femme cureLa Femme festival pred žene postavlja jedan jedini zadatak – na nekoliko dana fokusirati se samo i jedino na sebe. Dnevne radionice iz područja plesa, fitnessa, ljepote, osobnog razvoja i zdravlja, cjelodnevni wellness te večernji zabavni program ženama nude nebrojeno mnogo prilika za nova, životna iskustva, opuštanje i pomak od svakodnevice koji je velikom broju njih uistinu prijeko potreban.

Prvi La Femme festival održat će se 10. – 13. travnja 2014. godine u Dubrovniku. Više o programu, cijenama i paketima pogledajte na službenoj web stranici www.lafemmefest.com.

OSVOJITE ULAZNICE ZA FESTIVAL

Poklanjamo vam 1×2 ulaznice za La Femme festival u Dubrovniku, za Vas i Vašu prijateljicu.

Ukoliko želite osvojiti ovu nagradu, pošaljite nam mail s odgovorom na [email protected] s naslovom FEMME te navedite sljedeće podatke: ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u, broj mobitela i svoju punu adresu.

Zašto baš vi zaslužujete osvojiti ulaznice za La Femme festival?

Vaše prijave primamo do 18. veljače 2014., nakon čega ćemo objaviti ime dobitnika.

Dobitnica je Andrijana Bednaić. Čestitamo!