Morske vibracije i casual duh

Springfield, brand mladenačkog i casual duha, predstavlja novu modnu kampanju prikladnog imena ‘My Perfect Summer #Join This Wave’, dok poznati španjolski glumci Mario Casas i Ursula Corbero imaju ključnu ulogu u Springfield-ovom modnom filmu te su savršeno utjelovili pozitivne ljetne vibracije.

Egzotična španjolska obala poslužila je kao mjesto radnje nove kampanje, koja uz dobre morske vibracije poziva na uživanje u svakom ljetnom trenutku. Springfield želi da mladi na Instagramu rade upravo ono što najbolje znaju – ovjekovječe svoje savršene ljetne trenutke uz hashtag #JoinThisWave te da svaki dan žive punim plućima i u pozitivnom raspoloženju. Kroz kampanju ‘My Perfect Summer’, Springfield se želi još više povezati sa mladima, ali na direktan i suvremen način.

Springfield_UrsulaCorberoMarioCasas(4)

Mario Casas i Ursula Corbero su na poseban način povezani s mladima koji u njima vide uspješne, profesionalne mlade osobe, dok je Springfiled na globalnoj razini izvanredan primjer branda koji se može pohvaliti avanturističkim i optimističnim duhom.

‘Riječ je o kampanji koja na savršen način prenosi casual duh, ali i emocionalni profil ovog branda. To je pravi dokaz da se Springfield-ov DNK temelji na impresivnoj ideji kako svaki dan može biti poseban ukoliko ga živimo na svoj način, sa svojim vlastitim stilom i fokusiranjem na pozitivne strane života i ljudi kao ključa za uspjeh.’ – dodala je Alexandra Franco, direktorica marketinga.

Springfield_UrsulaCorberoMarioCasas(3)

Mario odlično predstavlja znatiželjni um i istraživačku narav istinskog pustolova. On je osoba koja svoju strast shvaća vrlo ozbiljno, ali na vrlo osoban način uživa u svakom trenutku. Ursula je vesela, zabavna i spontana mlada žena, puna životne energije. Uvijek je spremna na nove životne izazove, nova poznanstva i prijateljstva – stoga je ovaj glumački tandem odličan izbor za novu kampanju jer konačno imamo samouvjerene, mlade ljude koji znaju što žele!