Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Moj dom

Dobra energija u vašem domu

Na energiju prostora jako utječu boje, biljke, uređenje, ukućani, mirisi, ali i gosti koji dolaze u posjet.

Svi smo svjesni da postoji energija, ona nije ništa misteriozno. Kako svaki čovjek ima svoju energiju, tako i prostor posjeduje svoju. Na energiju prostora jako utječu boje, biljke, uređenje, ukućani, mirisi, ali i gosti koji dolaze u posjet. U nekim prostorima osjećamo se umorno, iscrpljeno, negativno, napeto, jer se u prostoru nakupila energija koju treba pročistiti. Takva negativna energija može uzrokovati svađe, bolesti, pesimizam…

Čišćenje u smislu pranja prozora, podova, nije dovoljno, posvetite se energetskom čišćenju vašeg doma i uživat ćete u pozitivnom i zdravom okruženju.

Stara krama stvara lošu energiju

Priznajmo si, u našim domovima čuvamo puno stare krame, jer si kažemo: ”nikad se ne zna, možda će mi nekada zatrebati”, ali budimo realni, te predmete više nikada ne koristimo. Jako je važno napraviti takvo čišćenje doma, jer nagomilani predmeti koji se ne upotrebljavaju zatrpavaju protok energije.

Budite iskreni prema sebi samima, i bacite stvari iz garaže, tavana, one koje već dugo niste koristili. Nevjerojatno je, ali čim bacimo par stvari, osjećamo se nekako ‘lakšima’. Koliko god vam bilo teško, bacite ili poklonite predmete za koje ste na neki način (pomalo čudno) sentimentalno vezani (recimo poklon od bivšeg dečka i sl.) jer takvi predmeti izazivaju čudne emocije u vama. Taj čin bacanja stvari ne samo da odnosi staru, lošu energiju, već stvara prostor da nove, pozitivne stvari uđu u vaš život i dom.

Ružmarin i sol

Očistite svoj dom tako da u vodu stavite nekoliko kapi eteričnog ulja ružmarina (koristite samo prirodna et.ulja) i 1 žlicu morske soli.

Ova mješavina osim što odnosi negativnu energiju iz prostora, dobro dezinficira, a i ugodnog je mirisa. Preporučljivo je ovaj postupak raditi nakon što vam gosti odu, tako da očistite energiju koju su unijeli u prostor.

Moć tamjana

Tamjan je jako moćan, a o tome svjedoči činjenica da je u Antici bio vrijedan kao i zlato, a koristi se već oko 5000 godina, u Bibliji se spominje jer je bio jedan od darova kojeg su mudraci poklonili Isusu. To je smola drveta Boswellia sacra, a upotrebljava se u raznim religijskim ritualima, crkvama, hramovima kao sredstvo za energetsko čišćenje i održavanje visoke frekvencije prostora.

Osim što će vaš prostor ispuniti ugodnim mirisom, smatra se da paljenje tamjana donosi dobro zdravlje ukućanima, jer uz to što odnosi negativnu energiju, jako je ljekovit. Kada zapalite tamjan obiđite s njim sve kuteve prostorije u smjeru kazaljke na satu i zatim ga ostavite na sredini prostorije neko vrijeme.

Esteta.hr

Više

Duh i tijelo

Kod vježbanja je važno pronaći aktivnosti u kojima ćete uživati, a ne da vam one budu teret.

Duh i tijelo

Stari Grci i Rimljani gradili su termalne kupke na obalama Sredozemlja i Atlantika, a grčki dramaturg Euripid je u petom stoljeću prije Krista napisao...

Zanimljivosti

Neke psihološke navike troše previše intelektualnog resursa, tako da nas ostave bez kapaciteta za razmišljanje ili obavljanje zadataka.

Zanimljivosti

U davna vremena, dani u tjednu su dobili imena prema planetima.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.