Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Moj dom

Donosimo jesenske trendove u svijetu interijera

Veliki trend bit će povratak u prošlost, odnosno uređenje interijera u „nostalgic stilu“ koji podsjeća na interijere koje su imale naše bake.

Svako godišnje doba sa sobom donosi određene promjene. Sukladno tome, svoj dom također mijenjamo s pokojim detaljem ili kroz potpuni makeover. Dolaskom hladnijih dana, polako razmišljamo o drugačijim uzorcima, bojama kako bi ispratili ljeto iz naših domova i poželjeli dobrodošlicu jeseni. Kako unijeti dašak jeseni u naše domove i koji su sve nadolazeći trendovi u svijetu interijera, Lesnina XXXL krije odgovore u vodiču jesenskih trendova 2022. godine.

Nesavršenost je „in“

Nit vodilja za jesensko uređenje doma usmjerena je na nesavršenost, prirodne materijale te udobnost. Veliki trend bit će povratak u prošlost, odnosno uređenje interijera u „nostalgic stilu“ koji podsjeća na interijere koje su imale naše bake. Namještaj i komadi koji izgledaju kao da su naslijeđeni ili ručno izrađeni, jednom riječju jedinstveni i bezvremenski, svakako su must.

Reciklirani materijali dominirat će prostorima, a u fokusu će biti usklađivanje materijala s podnebljem. Tako će vuna, krzno, baršun, drvo i tamnije boje biti rezervirane za kontinent, a lan, pamuk, juta te svjetlije boje za podneblja uz more.

Domovima caruje jednostavnost i prozračnost

Uređenje interijera vladat će udobnost, prozračnost i takozvani zdravi interijeri – dakle puno dnevnog svjetla, biljaka, svijetla paleta boja i prirodni materijali. Prozračnost u prostoru postići će se kroz organizaciju doma, a dodacima kao što su mirisne svijeće, mirisni štapići, lijepi ručnici u neutralnim tonovima te asesoari za njegu tijela stvorit ćemo wellness iskustvo u vlastitom domu.

Paleta boja koja će prevladavati ove jeseni u interijeru je plava, zelena, narančasta, bordo, smeđa, siva, digital lavanda te pastelne boje. Zlatna boja i dalje ostaje in, ali u mat brušenoj varijanti.

Više

Moj dom

Donosimo vam 10 ideja kako opremiti male kupaonice. Neka vam ogledalo postane glavna zvijezda!

Moj dom

Institut za boje Pantone proglasio je „Peach Fuzz” bojom 2024. godine. Riječ je o nježnoj i mirnoj nijansi boje pijeska ili bež boje s...

Moj dom

Čiste, glatke linije, neutralne kombinacije boja, svijetli prostori i prirodni elementi karakteristike su Japandi stila.

Suncokreti na oblacima

Zašto se i dalje baviti bivšim partnerima koji ih više gotovo niti ne doživljavaju, osim u segmentima u kojim moraju, tipa, zajednička djeca?

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.