Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Duh i tijelo

Malo nam za sreću treba

Sreća je stvar odluke i zavisi od naših odluka, a svaka istinski sretna žena se vodi ovim pravilima.

Ono po čemu smo mi ljudska bića jednaki je težnja za srećom. Svi, bez razlike, želimo biti sretni i ne želimo patnju. U neprestanoj smo potrazi za srećom. Problem u toj težnji je što je sreća nepredvidiva, nestalna i prolazna. Definicija sreće je jedan od najvećih psihologijskih problema.

Za sreću nam nije potrebno puno. Sreća je stvar odluke i zavisi od naših odluka, a svaka istinski sretna žena se vodi ovim pravilima.

Partner nije garancija sreće

Sretnoj ženi nije potreban partner da bi bila zadovoljna, ona nosi sreću iznutra, zadovoljna je sobom i voli sebe. Porazi i pogrešni izbori je ne sputavaju da nastavi dalje s vjerom u ljubav.

Hrabro se suočava sa svim životnim izazovima

Sretna žena može sama da se izbori sa svim nevoljama i nije joj potrebna ničija pomoć. Ona je sama kreator svoje sudbine i ne plaši se pokazati svoju snagu.

Dobro se osjeća u svojoj koži

Često smo skloni da prvo uvidimo mane, umjesto ljepote. Žalimo se na male grudi, višak kilograma, krive noge… Sljedeći put kada stanete pred ogledalo obratite pažnju samo na vrline – to sve sretne žene rade. Volite svoje tijelo i ono će vam uzvratiti ljubav.

Oprašta

Sretna žena ne nosi na svojoj duši terete iz prošlosti, ona oprašta greške sebi i drugima.

Sve u životu je samo tvoj izbor

Ne brinite zbog stvari na koje ne možete utjecati, ali sve što je dio vašeg života, na to možete itekako da utječete. Sami birajte kako ćete živjeti svoj život, ne obazirući se na očekivanja okruženja. Birajte živjeti sretno.

Ne zapostavljam sebe i svoje potrebe

Divno je imati empatiju i ljubav prema drugima. To je jedna od najljepših stvari našeg života i duše, ali nemojte zaboraviti na sebe. Ponekad sebe razmazite, udovoljite sebi, imajte male rituale koji vas ispunjavaju i čine vas sretnima. Njegujte sebe i brinite o svom umu, dušu, tijelu… Ako nemate ljubavi prema svom biću, kako ćete imati prema drugima.

 

edukacija.info

Više

Duh i tijelo

Motivirali vas posao koji radite da svako jutro ustanete iz kreveta bez grča u želucu ili pomisli da i prije početka radnog vremena čekate...

Duh i tijelo

Otkrivamo vam tajnu sretnih ljudi i načine kako obogatiti svoj životni put ovom pozitivnom emocijom.

Duh i tijelo

Vrijeme koje dobijemo u životu vrlo je dragocjeno i treba ga iskoristiti na najbolji mogući način, ali prvo si trebamo priznati 'prave istine' o...

Život u dvoje

Kategorija samaca obuhvaća ljude koji su razvedeni, obudovjeli ili pak nikada nisu ni bili u braku ili analognoj vezi.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.