Hi, what are you looking for?
Fini blagdanski kolači, jednostavni za pripremu, a jedinstvenog osvježavajuće voćnog okusa smokvi i naranče.
Cvjetača gotovo da i ne sadrži masti i ugljikohidrate. Sadrži fitonutrijente i gotovo je bez kalorija.
Donosimo recept s potpisom gastro blogerice @bake_me_by_nina koji će oduševiti i zasititi vaše goste.
Najsretniji znakovi ovaj tjedan su Jarac, Bik i Djevica.
Najuobičajeniji dodatak su komadići grilane piletine i inćuni. Neki chefovi dodaju joj škampe, jastoga, kavijar i povrće po želji. Kombinacija je pregršt!
U nastavku teksta doznaj neke od originalnih, inovativnih i uzbudljivih destinacija koje nude gastro iskustvo za pamćenje.
Užitak vam je ujutro uz čaj ili kavu grickati kekse ili ih navečer umakati u čašu toplog mlijeka?
Žene i vino! Spoj elegancije, profinjenosti ali i potrebe suvremenih žena da u posebnim trenucima u svojim čašama imaju pomno odabrano vino.
Pileće polpete izvrsna su i zdrava alternativa pilećim medaljonima. Kad treba brzinski pripremiti nešto hranjivo, zdravo i ukusno polpete od piletine su odličan obrok...
U zagrebačkom street food i cocktail baru, Jellyfish In Space, jesen je donijela niz uzbudljivih noviteta na meniju, koji će zadovoljiti nepca zaljubljenika u...
Danas, u povodu Svjetskog dana hrane, Ledo je u zagrebačkom studiju Enzita, u sklopu kulinarske radionice, predstavio nove proizvode kojima dodatno obogaćuje svoj asortiman...
Složenac od jabuka i badema idealan je desert u onim trenucima kad doma nemate nikakve sastojke, osim ostataka nekog voća, u ovom slučaju jabuka.
Zbog visoke energetske vrijednosti kesten preporučuje se djeci, sportašima, trudnicama i starijim osobama.
Početak jeseni i ove nas godine vodi put Rovinja gdje se do 15. listopada održava već tradicionalno gourmet događanje "Putevima rovinjskih delicija“ koje odaje...
Najjednostavniji način spremanja hrane za zimu.
Spadate li u ljubitelje curryja i kod kuće možete postići efekt onog iz restorana!