Hi, what are you looking for?
Candy cane je američki naziv za tamošnju popularnu slasticu, a u doslovnom prijevodu znači – lizalica.
Fini blagdanski kolači, jednostavni za pripremu, a jedinstvenog osvježavajuće voćnog okusa smokvi i naranče.
Cvjetača gotovo da i ne sadrži masti i ugljikohidrate. Sadrži fitonutrijente i gotovo je bez kalorija.
Donosimo recept s potpisom gastro blogerice @bake_me_by_nina koji će oduševiti i zasititi vaše goste.
Najsretniji znakovi ovaj tjedan su Jarac, Bik i Djevica.
Najuobičajeniji dodatak su komadići grilane piletine i inćuni. Neki chefovi dodaju joj škampe, jastoga, kavijar i povrće po želji. Kombinacija je pregršt!
Spadate li u ljubitelje curryja i kod kuće možete postići efekt onog iz restorana!
Svi ljubitelji Tex-Mex kuhinje, pred vama je mjesec pun uzbuđenja i iznenađenja koji traje od 1. listopada do 31. listopada 2023. godine i donosi...
Riječ je o sezonskom voću, povrću, začinima i ostalim namirnicama koje trenutno možete naći u dućanu i na placu, stoga napravite već sada popis...
Omiljeni domaći brend di-go predstavio je svoja tri nova proizvoda – di-go gotove mješavine za kruh.
Graševina kao sorta odavno je udomaćena u kontinentalnom dijelu Hrvatske, te obuhvaća čak četvrtinu svih vinograda u Lijepoj Našoj.
Kuhanje šalše jedna nam je od omiljenih aktivnosti u ovo doba godine. Uz pravi recept bit će i vama
Rooftop 215 prilagođava se svakom gostu: novo mjesto u gradu daje vam na izbor hoćete li boraviti u njegovom interijeru ili eksterijeru, odnosno na...
Blaga aroma i kremasta struktura pirovog griza idealno će se uklopiti s voćem i orašastim plodovima uz koje ćete imati ukusan, nutritivno cjelovit obrok!
Čobanac, fiš paprikaš, cicvara, čvarkuše, bazlamača, tačkrle…, dugačak je popis tradicionalnih jela Zlatne Slavonije koje domaće stanovništvo ne prepušta zaboravu, a gosti prepoznaju kao...
Kako da tvoj pire krumpir ispadne savršen - baš svaki put?