Hi, what are you looking for?
Vrijeme da idemo korak dalje – pripremit ćemo nešto još slađe i čarobnije!
Na samu pomisao vruće čokolade s dodatnim twistom okusa poput karamele, kokosa odmah nam cure sline.
Badel Bajadera na police trgovina diljem Hrvatske dolazi u studenom u atraktivnoj ambalaži koja također asocira na dobro poznati omot Bajadera pralina.
Ne samo da ga mnogi obožavaju jesti pečene ili kuhane, već je ovo pravo vrijeme i za razne slastice s kestenom.
Mlinar je upravo pokrenuo Sourdough Challenge na društvenim mrežama, a cijela je stvar postala viralni hit.
Sirupasto vino u spoju s omekšalom kruškom zadivit će vaše nepce i pitat ćete se zašto ovaj desert niste ranije kušali
Wine & Gastro Academy u Zagrebu jedna je od vodećih gastro institucija u Hrvatskoj.
Povodom Škotskog nacionalnog vegetarijanskog tjedna iskušajte neki od njihovih recepata.
Voće i povrće najbolji su saveznici u borbi protiv proljetnog umora.
Dani zagrebačkih jagoda održavaju se do 20. lipnja na više lokacija u Zagrebu.
Jednostavni recepti kako da obično jelo pretvorite u nešto fantastično.
I vi možete napraviti pincu za Uskrs. Pronašli smo nekoliko recepata ovog kolača.
Čašica kvalitetnog desertnog vina prošek upotpunit će okus blagdanske hrane.
Glazirana šunka, šunka u kruhu ili PIK-ova Fina, koja će biti na vašem uskrsnom stolu?
Novi restoran Vapiano krasi specifična mediteranska kuhinja i mogućnost promatranja pripreme tjestenine.