Hi, what are you looking for?
Kolač od mrkve potpuno je drugačiji, a opet toliko jednostavan za pripremu da ga naprosto morate probati napraviti.
Badel 1862 nastavlja oduševljavati svojom ponudom novih i inovativnih proizvoda uvođenjem na tržište prvog ready to drink pića na bazi legendarnog Badel Pelinkovca Gorkog.
Semifreddo je elegantan smrznuti desert koji se na talijanskom prevodi kao 'napola hladan' ili 'napola smrznut'.
Proljetna pića su savršena za rashladiti se i zasladiti, puna su svježeg voća s malom dozom alkohola i okusom odmora. Vjerujemo da već razmišljate...
Restoran Cantilly u Samoboru oaza je mira, tišine, preukusne hrane i uređenog okoliša… I sve to uz gotovo zero waste koncept!
Prehrambeni kvasac je dodatak jelima koji dolazi u obliku pahuljica ili praha. Riječ je o veganskom proizvodu koji, među ostalim, u receptima zamjenjuje mliječne...
Zračni prostor austrijske prijestolnice sredinom lipnja dobit će još jednu atrakciju.
Wine & Gastro Academy u Zagrebu jedna je od vodećih gastro institucija u Hrvatskoj.
Povodom Škotskog nacionalnog vegetarijanskog tjedna iskušajte neki od njihovih recepata.
Voće i povrće najbolji su saveznici u borbi protiv proljetnog umora.
Dani zagrebačkih jagoda održavaju se do 20. lipnja na više lokacija u Zagrebu.