Hi, what are you looking for?
Kolač od mrkve potpuno je drugačiji, a opet toliko jednostavan za pripremu da ga naprosto morate probati napraviti.
Badel 1862 nastavlja oduševljavati svojom ponudom novih i inovativnih proizvoda uvođenjem na tržište prvog ready to drink pića na bazi legendarnog Badel Pelinkovca Gorkog.
Semifreddo je elegantan smrznuti desert koji se na talijanskom prevodi kao 'napola hladan' ili 'napola smrznut'.
Proljetna pića su savršena za rashladiti se i zasladiti, puna su svježeg voća s malom dozom alkohola i okusom odmora. Vjerujemo da već razmišljate...
Restoran Cantilly u Samoboru oaza je mira, tišine, preukusne hrane i uređenog okoliša… I sve to uz gotovo zero waste koncept!
Prehrambeni kvasac je dodatak jelima koji dolazi u obliku pahuljica ili praha. Riječ je o veganskom proizvodu koji, među ostalim, u receptima zamjenjuje mliječne...
Jednostavni recepti kako da obično jelo pretvorite u nešto fantastično.
I vi možete napraviti pincu za Uskrs. Pronašli smo nekoliko recepata ovog kolača.
Čašica kvalitetnog desertnog vina prošek upotpunit će okus blagdanske hrane.
Glazirana šunka, šunka u kruhu ili PIK-ova Fina, koja će biti na vašem uskrsnom stolu?
Novi restoran Vapiano krasi specifična mediteranska kuhinja i mogućnost promatranja pripreme tjestenine.
Nova Dr. Oetkerova knjiga otkriva kako od čokolade stvoriti očaravajuće kolače i rafinirane torte.
Kako biti sit, a poletan, savjetuje vrhunski dubrovački gastronomski stručnjak prof. Josip Žuvela.
Talijanska učiteljica prirodne kuhinje Rosanna Passione gostuje ovih dana u Zagrebu.
Od davnina maslina je jedna od najvećih blagodati, obogaćuje prehranu i pridonosi zdravlju.